Hvordan finne din frisør

Frisør på Vestkanten

Å finne frisøren du ønsker å benytte fremover kan ha forskjellige utfordringer for forskjellige personer. Vi har ikke alle de samme behovene når vi vil få håret klippet eller behandlet.

Lokal eller ikke

For mange av oss er det eneste valget vi behøver å ta om frisøren er lokal eller ikke. Det er ikke så viktig hvem eller hvor mye erfaring de har, men kanskje kun hvor lang tid det tar å komme seg til frisøren, eller hvor lang tid de bruker på en klipp. Andre trenger en frisør som er komfortabel med avanserte frisyrer og kan mye om farging og bleking av håret. For de som er kun ønsker noen som kan utføre en standard frisyre raskt og effektivt, kan det være nok at frisøren er lokal. Men når vi har spesielle behov, kan det være vi må lete litt for å finne rette frisøren.

Hvordan bekrefte kvalitet

Men hvordan bekrefte kvaliteten til en frisør? Vi har jo ikke nødvendigvis lyst til å plassere oss under saksa hos hvem som helst. Om frisyren vi ønsker er temmelig komplisert vil vi gjerne bruke en frisør vi vet gjør en god jobb. Da kan det være greit å få anbefalinger fra venner og kjente, og i tillegg sjekke med dem at de er komfortable med å klippe den spesielle frisyren. Når vi så finner en frisør vi liker, kan det være betryggende å benytte samme frisør neste gang også. Neste gang vet vi akkurat hvordan frisøren vår er og at de kan utføre frisyren som vi ønsker.

Om vi vil benytte en lokal frisør eller ikke, avhenger gjerne av om vi har spesielle behov eller ikke. Det er store muligheter for at vår lokale frisør kan levere det vi ønsker, men det kan også være vi må velge en spesifikk frisør avhengig av våre behov og vår frisyre.